eFFect Festival Den Bosch

Sponsor worden

Eén van de doelstellingen van het festival is het stimuleren van onderlinge samenwerking, waardoor partijen elkaar helpen en hun dromen naar een hoger niveau tillen. Ook bij het selecteren van sponsors werken wij op die manier. We zoeken een (langdurige) partnerschap die voor beide partijen iets oplevert. Sponsoring is geen cadeautje van een bedrijf aan eFFect, het is een project waarin we samen werken aan een bepaald subdoel, iets samen waar willlen maken. Vaak gaat dit gepaard met sponsoring in natura. Uw bedrijf heeft spullen (over) die wij normaal zouden moeten kopen. Maar ook is een sponsoring in geld mogelijk. U koopt dan eigenlijk een product waar u blij van wordt, iets dat het festival uw bedrijf kan bieden. Denk aan het creëren van een podium, exposure op het festival en/of online. Maar ook kunt u uw bedrijfsfeestje op het terrein vieren, of een teambuilding verzorgd krijgen. 

vlag op wolk

Waarom sponsoring?

eFFect festival is gratis toegankelijk. Daarom zijn wij helaas wel afhankelijk van externe geldbronnen. Subsidies en fondsen zijn fijn, maar de kraan wordt op een gegeven moment dichtgedraaid. Daarom zoeken we een hoop losse sponsors en ook een paar vaste partners, die meerdere jaren met onze mee willen groeien. 

wij doen mee!
kraan

Sponsorproducten

 1. Logo op website
 2. Logo op social media
 3. Logo op pr-materiaal
 4. Adopteer een podium, theatertent of kunstwerk
 5. Gebruik festivalterrein tijdens het festival als bedrijfsfeestje, het publiek is onderdeel van de sfeer. Een unieke setting om je medewerkers een feest te bieden waar ze vrij kunnen genieten. Er zijn daarnaast ook VIP-arrangement mogelijkheden.
 6. Vóór het festival het terrein benutten voor een besloten feest. Uw bedrijf is goedkoper uit dan zelf een feest opbouwen en wij kunnen u mee laten delen in de (opbouw)kosten van het feestterrein.
 7. Promoten of presenteren van producten of diensten van uw ondernemeing die passend zijn bij onze doelstellingen.
 8. Uw bedrijfsuitje of teambuilding aanbieden op zorgboerderij De Locatie: voor een zachte prijs bent u goedkoper uit dan elders, én maakt u tegelijkertijd een fantastisch festival mogelijk. U hebt dan ook een goed verhaal om te vertellen aan uw medewerkers en sponsort gelijk. Deze uitjes en teambuildings zijn altijd creatief, met de poten in de klei, handen uit de mouwen, verstand op nul of juist de diepte in met z'n allen. Sportieve activiteiten zijn ook mogelijk. Ook de catering kan verzorgd worden.
kraan met schaap

Zij doen al mee:

Sponsors

 • Brouwerij d'n Draok
 • Attak
 • SPS
 • FSS
 • Rakata
 • stickers.nl
 • Copyshop Den Bosch
 • Orimpex
 • Sign, the brand company
 • GWS
 • Stagelight

Neem contact op

Wilt u met uw bedrijf sponsor worden? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een mooie match!

Wij doen Mee!
zeezappelin