eFFect Festival Den Bosch

Vanzelfsprekend!?

Het eFFect van jonge mantelzorgers

Een leergemeenschap van Avans Hogeschool Social Work uit 's-Hertogenbosch werkt speciaal voor eFFect Festival een aantal programma onderdelen uit voor Vanzelfspreken!?, het Bossche platform voor en door jonge mantelzorgers.

Dit zijn jongeren die voor een ziek familid zorgen, zich zorgen hierom maken of hierdoor zorg moeten missen. Bijvoorbeeld een broertje met autisme, een vader die te veel drinkt of een moeder met kanker. 

De studenten willen graag van betekenis zijn voor deze doelgroep en eFFect uitoefenen op de beeldvorming rondom mantelzorg. Hun motto is ‘Het onzichtbare zichtbaar maken’.  Met verschillende speelse activteiten zullen de sudenten bewustwording creëren rondom het onderwerp mantelzorg en tegelijkertijd de bezoeker een leuke tijd bezorgen.

Bart van Velzenbart@vanzelfsprekendjmz.nlNieuws

  • 8 maart 2018

    Het eFFect van jonge mantelzorgers

    Vandaag zijn de studenten van de leergemeenschap van Avans Hogeschool langs geweest om het terrein te bezichtigen. Ze erg zijn enthousiast geworden en zien het al helemaal voor zich. Komende weken gaan ze allerlei materialen verzamelen die ze nodig hebben bij de activiteiten die ze hebben bedacht voor tijdens eFFect …

    > Lees meer

Partners

Vanzelfspekend

Vanzelfspekend

VANZELFSPREKEND is het platform door en voor jonge (ex-)mantelzorgers uit Den Bosch en omgeving.

Website
Facebook
Twitter
Instagram
Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool experimenteert met hun onderwijsaanbod door te werken in zogenaamde leergemeenschappen. Voor een opdrachtgever uit het werkveld werkend e studenten zelfstandig aan een maatschappelijke opgave, om vanuit intrinsieke motivaties tot mooie leermomenten te komen.

Website
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
SOLOS

SOLOS

SOLOS is een jongerenplatform voor creatieve jongeren van 14 t/m 27 jaar en exposeert wat hen beweegt.

Facebook
Twitter
Website
Flickr