eFFect Festival Den Bosch

Ridders, vuur en wuiven

jongeren van de boerderij maken een locatietheatervoorstelling

Ter ere van het 10-jarig bestaan van de jeugdzorgboerderij De Locatie, waar we eFFect Festival organiseren, werken de jongeren onder de bevlogen leiding van sociaal theatermaker en regisseur Wilma van der Heijden. Ze werken vanuit de levensverhalen van de jongeren toe naar een voorstelling die zich over het hele terrein afspeelt. Deze voorstelling wordt opgevoerd tijdens het jubileumritueel van De Locatie op zaterdag 9 juni om 13:00 uur. Daarmee is dan ook het festival geopend!

Maak uw borst maar nat voor ridders, vuur en wuif. 

Kijk voor meer informatie bij het programma.

 

Wilma van der Heijdenwmavanderheijden@gmail.com
+31(0)6 40757910


Nieuws

  • 1 december 2017

    Regisseur gevonden!

    We hebben een zeer geschikte regisseur gevonden voor het theaterproject dat we met de jongeren gaan ontwikkelen voor het 10-jarig bestaan van de Boerderij. Wilma van der Heijden heeft al veel ervaring met het werken met kwetsbare groepen, locatietheater en voorstellingen die vanuit de echte verhalen van mensen ontstaan. Om …

    > Lees meer

Partners

Jeugdzorgboerderij De Locatie

Jeugdzorgboerderij De Locatie

Een Jeugdzorgboerderij op de grens van 's-Hertogenbosch en Vlijmen voor bijzondere jeughulpverlening waarbij de jongeren centraal staan. Met ook een camping en een boerderij winkel met heerlijke streekproducten.

Website
Facebook