eFFect Festival Den Bosch

Aanschuiftafel

Neem je bordje mee en schuif aan!

We gaan iets unieks doen rond etenstijd. Als bezoekers bouwen we samen een hele lange tafel, om samen te genieten van lokale producten met mensen die je (nog) niet kent. De aanschuiftafel start in het Do It Yourself kookeiland. Daar kun je echt alles zelf doen: van het bouwen van de keuken, tot het oogsten van de groenten, tot het bouwen van de tafel. Vanuit daar kan iedereen die een maailtijd koopt in één van onze restaurants of foodtrucks aanschuiven. Er ligt een grote stapel tafels. Klap er eentje uit en schuif aan met je eigen bordje. Zo maken we samen een giga lange tafel dwars door het hele festivalterrein. Hier moet je bij zijn geweest!

Tip: maak kennis met kampeleren, wildplukwandelingen en koken op vuur!

Bernadette van den Akkerbernadettevdakker@planet.nlNieuws

  • 11 mei 2018

    Zwaan kleef aan!

    We gaan iets unieks doen rond etenstijd. Alle bezoekers bouwen samen een hele lange tafel, om samen te genieten van lokale producten met mensen die je (nog) niet kent. De aanschuiftafel start in het Do It Yourself kookeiland. Daar kun je echt alles zelf doen: van het bouwen van de keuken, …

    > Lees meer

Partners

Jeugdzorgboerderij De Locatie

Jeugdzorgboerderij De Locatie

Een Jeugdzorgboerderij op de grens van 's-Hertogenbosch en Vlijmen voor bijzondere jeughulpverlening waarbij de jongeren centraal staan. Met ook een camping en een boerderij winkel met heerlijke streekproducten.

Website
Facebook