eFFect Festival Den Bosch

Horror & Tijd

Huiver langzaam

Etenstijd. De liefde van de poëzieliefhebber gaat door de maag, maar wel via het oor. Drie taalkunstenaars houden uw dichthonger in spanning.

Jolies Heij treedt overal op waar de poëzie haar maar brengt, van Rotterdam tot Leipzig en van Basel tot Groningen. Onderweg tekent zij impressies op uit monde van dronkemannen, verliefden en andere verdwaalden. Soms is er een coherent verhaal in te ontdekken. In 2016 verscheen haar poëziedebuut Lolita zei.... Op dit festival brengt zij een mix van poëzie & Poetry Slam teksten.

Gerard Scharn heeft enige jaren gevaren (KM) gevolgd door een onrustig arbeids- en studieverleden,uiteindelijk als jurist afgestudeerd aan de Universiteit Tilburg. Zijn werk is veelvuldig gepubliceerd én met prijzen bekroond. Hij draagt voor op diverse festivals en andere podia.

Wilt u weten waar u het geluk kan vinden? Of wat het geheim van de liefde is? Renske Kwikkel probeert het antwoord op deze vragen te vinden, samen met haar publiek. Reis mee met de onsterfelijke liefde van Orpheus en leef mee met de man die op zoek ging naar het geluk. Renske combineert op unieke wijze de oude kunst van dichten en verhalen vertellen, samen met haar gitaar.

Locatie

  • Taaltuin

Tijd

  • Zaterdag van 18:00 tot 19:00