eFFect Festival Den Bosch

Bierproeverij

Altijd al meer over speciaalbier willen weten? Hoe wordt het gemaakt, wat zit erin, wat is de oorsprong van een bierstijl, hoe kun je het bier het beste proeven? Al deze zaken komen langs in een leerzame, leuke en lekkere bierproeverij.

De zeer ervaren biersommelier Uwe Kalms (gediplomeerd van het Doemens Instituut in Munchen) die geregeld optreedt als Internationaal Bierjurylid bij grote bierwedstijden en redacteur van diverse bladen is vandaag jouw gids. Hij neemt je eFFectief in 3 kwartier mee op reis langs 5 totaal verschillende bieren en bierstijlen. Bitter, zoet, zuur, blond, donker, licht, zwaar, het komt allemaal voorbij. Kijk, ruik, proef en ervaar. Niet alleen lekker, maar ook leerzaam. Schrijf je in bij de speciaalbierbar in de spiegeltent, vol = vol!

Is je dorst hiermee niet gelest en wil je meer speciaal bier drinken of vernemen over het brouwproces? Op zondag verzorgt Paul Kitzen van Brouwerij D'n Draok een workshop live bierbrouwen.

Lees meer over dit project: live brouwen op zondag
Speciaal biertjes van D'n Draok en het speciaal voor eFFect gebrouwen 'eFFect' bier zijn verkrijgbaar aan de bar in de spiegeltent: Klik hier en lees er meer over.

Locatie

  • Spiegeltent

Tijd

  • Zaterdag van 15:00 tot 15:45
  • Zaterdag van 19:15 tot 20:00
  • Zondag van 16:15 tot 17:00
  • Zondag van 19:45 tot 20:30
  Website   Facebook