eFFect Festival Den Bosch

Spin Echo

[SPIN][ECHO] is ontstaan uit een eFFectieve samenwerking tussen de Belgische danser/choreografe Hanne Schillemans, de Nederlandse componist/regisseur Ralph Timmermans en de band Longen met Rebecca Sier op het vorige eFFect Festival.

[SPIN][ECHO] is een jong en eigenzinnig performance-art gezelschap. Met een ambitieuze groep dansers, muzikanten, filosofen en een wetenschapper creëren ze multidisciplinaire performance art: een dynamische cohesie van dans, live muziek en theater.

In 2015 hebben we Hanne en Ralph uitgedaagd hun eigenzinnige theatrale ideeën in een kookpot te gooien. Ze lieten hun hersenspinsels sudderen tijdens een korte residentie in onze circustent, om deze vervolgens te serveren tijdens het eFFect Festival. Hun creatie was daverend, hun samenwerking smaakte naar meer en resulteerde in de oprichting van [SPIN][ECHO]. Inmiddels speelde hun voorstelling ‘Just Before Artificial Intelligence’ in verschillende theaters in binnen -en buitenland. Dit jaar presenteert [SPIN][ECHO] een eerste versie van hun nieuwe werk ‘Blue Heroes’, waar ze in de week voor het festival hard aan gewerkt hebben in onze spiegeltent. Verwacht een eclectische mix van theater, livemuziek en dans in een vervreemdend sausje.

Lees meer over dit eFFectieve project

Locatie

  • Spiegeltent

Tijd

  • Zaterdag van 16:00 tot 16:40
  • Zaterdag van 23:15 tot 00:00
  • Zondag van 14:15 tot 15:00
  • Zondag van 19:00 tot 19:45
  Website   Facebook   Instagram   YouTube