eFFect Festival Den Bosch

Wanneer

Het festival start voor iedereen op zaterdag 9 juni om 14.00 uur en duurt tot 01.00 uur.
Op zondag 10 juni ben je welkom van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Nodig je vrienden uit dan weet je zeker dat het goed is. Klik op de Facebook-button en nodig je vrienden uit te en zet jezelf op aanwezig.

Facebook
fonteint

Bereikbaarheid

Parkeren
We willen uiteraard de fiets stimuleren, het is ongeveer een Bosch kwartiertje fietsen vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch. Er is dus een ruime fietsparkeerweide, maar er is ook een parkeerweide voor auto's en motoren beschikbaar.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer vanuit 's-Hertogenbosch neem je bijvoorbeeld bus 4 naar het einde van de Kruiskamp (halte Kardinaal de Jongsingel). Vervolgens steek je te voet via het bruggetje de A59 over. Plan je reis met OV9292.nl.

anker

Festivalterrein

Gratis toegang
We willen het festival graag toegankelijk houden voor iedereen. 
Daarom is het festival gratis te bezoeken. 

Rolstoelen
Het terrein is in principe ook door rolstoelgebruikers te betreden, maar het boerenlandschap is hier en daar wel wat hobbelig.

Plattegrond festivalterrein
boot

Adres/locatie

Het festivalterrein aan de Gemeint 3 in Vlijmen is gelegen naast het Engelermeer. Oók vanuit Den Bosch met de fiets heel gemakkelijk te bereiken: ongeveer een Bosch kwartiertje fietsen vanaf het station. Voorbij de Helftheuvel, via het bruggetje in de Kruiskamp, hop, de A59 over!

Met de auto neem je op de A59 de afslag Vlijmen of Engelen en volg je de eFFect-borden.

Plan route
bliksem

Gegarandeerd nat

In vorige edities hebben we gezien dat een buitje niet ten koste gaat van de gezelligheid. Toch creeëren we dit jaar veel meer overdekte plekken, en verkopen we eFFect paraplu's, zodat je droog kunt genieten van de mooiste optredens. Echter vormen al deze aanpassingen en zelfs mooi weer geen garantie dat je het droog houdt; als je bijvoorbeeld een optreden van een hilarische cabaretier of een gevoelige singer-songwriter bijwoont, dan wordt dat al lastig... Wanneer het heet wordt houden we een watergevecht en mocht je aan de zeskamp meedoen, dan valt je festivaldag sowieso in het water ;-)

regenboog

Kamperen

Kamperen kan op camping FF-r-UIT, in een weiland pal naast het festivalterrein. Het kamperen is niet gratis, we vragen je als wederdienst om mee te helpen met het festival. Dat kan op jouw eigen manier, vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Bekijk de mogelijkheden en geef je gauw op.

meedoen

Huisregels

Gelukkig is het eFFect Festival altijd een feest en hebben we eigenlijk geen huisregels nodig. Om het een groot plezier te houden, zijn ze er toch. Lees ze even door, want je gaat er als bezoeker automatisch mee akkkoord ;-)

 

Huisregels
eFFect cirkel

Beeldopname

Zin om beeldmateriaal te maken? Neem gerust je toestel mee. Hou wel rekening met de artiesten, bezoekers en dieren.
Heb je leuke foto's of filmpjes gemaakt?
Heb meer eFFect en deel ze op facebook met vermelding van @effectfestival.
Ook tof als je ze mailt of een map deelt met info@effectfestival.nl. Ook te bereiken door te chatten met de facebookpagina van het eFFect Festival.

 

Facebook

Pers

Vanzelfsprekend ben je welkom als je van de pers bent. Iedereen is welkom!
Fijn als je je komst meldt, dan kan er ook gerichter een antwoord komen op vragen.
We zijn bereikbaar via de info@effectfestival.nl of facebookchat.
We zijn niet constant bereikbaar, zijn natuurlijk ook zelf aan het genieten van het programma in het prachtige groen!
 

Facebook