eFFect Festival Den Bosch

We genieten na

12 juni 2018

Op zaterdag is het eFFect Festival rond 14 uur officieel geopend in de spiegeltent door de twee Bossche wethouders Mike van der Geld en Ufuk Kahya.

Mike van der Geld wethouder van cultuur proeft de cultuur en creativiteit op het festival. Mooi dat er ook locatietheater is gemaakt.
Ufuk Kahya zegt: "Het eFFect Festival is een mooi voorbeeld van samen doen. Vandaar dat ze ook samen komen openen. Als wethouder zorg gaat hij oa voor positieve gezondheid en heeft als uitgangspunt "wat kan je". Het eFFect Festival en Zorgboerderij De Locatie laten dit heel mooi zien. Samen opbouwen en doen wat je kan. Daar draait het om en ook samen plezier hebben!"

En dat hebben we! 
We hebben met zijn allen 2 dagen lang de schoonheid van het leven gevierd en gevoeld. Overal stralende mensen. Het was fantastisch.

Dank jullie allen en speciaal alle vrijwilligers en meedoeners (markt, catering, artiesten, faciliteiten etc).

Ondertussen stromen er foto's binnen via info@effectfestival.nl.
Nu genieten we na. We komen terug met een aftermovie en een mooie fotoimpressie.

Onze twee huisfotografen hebben al een compilatie gemaakt:
Jane Duursma
Als stagiaire heeft ze het nodige aan de vormgeving bijgedragen. Ze heeft net haar diploma voor de opleiding vormgeving behaald en haar KvK-inschrijving geregeld. Hou haar in de gaten!

De meest prachtige, subtiele dingen vallen haar op en legt ze schitterend vast.
Een genot!

Meer foto's van haar www.madebyjane.nl Fotogafie: Jane Duursma
Sommige komen je vast bekend voor.

Onze andere fotograaf Jaap Joris Vens @superformosa heeft een gezamenlijke compilatie gemaakt. Ga naar www.superformosa.nl