eFFect Festival Den Bosch

T-shirts

3 juni 2018

Heel gelukkig zijn we met de T-shirts van biologisch katoen van Orimpex. Een Nederlands-Turks bedrijf met een bedrijfspand midden in Nederland ( De Meern) en in Izmir, met de katoenvelden om de hoek, dus de perfecte locatie!

Zij vinden het eFFect passen bij hun missie. Wij ook! Hartelijk dank voor het in een mooi T-shirt steken van alle vrijwilligers! 

Missie Orimpex
We zijn een dynamisch en milieuvriendelijk bedrijf. Wij willen bijdragen aan een schone en veilige aarde voor onze kinderen en de volgende generaties. Om die reden kiezen wij voor gecertificeerde biologische producten, zodat wij produceren op een duurzame en milieuvriendelijke manier: zonder gebruik te maken van chemicaliën die onze natuur en grondwater vervuilen, en de gezondheid van de katoenboeren schaadt.

Wij geloven in textielproducten die geproduceerd zijn onder milieuvriendelijke, duurzame en gezonde omstandigheden zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Onze biologische producten worden zelfs met meer plezier en comfort gedragen en/of gebruikt.

Alle productiestappen, zoals het snijden, naaien, kwaliteitscontrole, en verpakken gebeuren in huis door gekwalificeerd, getraind en gepassioneerd personeel. Alle leveranciers voor biologische stof, prints en borduurwerken zijn ook zorgvuldig geselecteerd en GOTS-gecertificeerd.

Kijk voor meer informatie over deze geweldige sponsoraar op de website.