eFFect Festival Den Bosch

Geluksbrengers gezocht!

12 maart 2018

Geluk is niet te koop. Daarom kan je dit weekend gratis genieten van vele activiteiten waarvan je blij wordt. Van zingen tot yoga en van tarot tot poëzie. Op 9 en 10 juni is het eFFect Festival de gelukkigste plek van Nederland!

Meedoen?

Er komt een besloten plek voor bijvoorbeeld workshops, een kleine plek voor bijvoorbeeld 1-op-1-contacten en een open ruimte om de toevallige passant geluk te brengen. Geluksvogels die een activiteit willen doen, kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.geluksweekend.nl. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt. Blijven er toch nog vragen over? Stuur dan een mail naar info@geluksweekend.nl.

Bezoek ook de voorbereidingsbijeenkomsten: de Gelukscafés. Zie https://www.facebook.com/geluksweekend/ voor de data en locaties.
Mensen die tijdens het eFFect Festival geluk komen opsnuiven, hoeven zich uiteraard niet van tevoren aan te melden. Voorpret? Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de geluksactiviteiten!

Project: Geluksweekend

Het geluksweekend 's-Hertogenbosch vindt pas weer plaats in september 2019. Om in de tussentijd toch iets te doen en een voorproefje te geven organiseert het team van geluksbrengers een geluksroute in de geheime tuin van eFFect festival. 

Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt en daar is eFFect de ideale gelegenheid voor. Omdat …

Bekijk dit project