eFFect Festival Den Bosch

Fondsen

6 maart 2018

Zoals je weet is eFFect Festival een festival dat door vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt. Dat is al een eFFect. an sich. Door mee te doen, leer je andere mensen en vaak ook jezelf beter kennen. Je ontdekt talenten. De een helpt de ander en samen is er een groots eFFect.

Toch zijn er ook centjes nodig om dit proces mogelijk te maken. Dus is er hard gewerkt om startgeld te verkrijgen. Dat is gelukt met medewerking van de gemeenten 's-Hertogenbosch en Heusden. Verder zijn we blij met de erkenning van het Prins Bernhard cultuurfonds en het Oranje Fonds. Gelukkig krijgen we ook veel producten gesponsord in natura. Hierdoor kan er een mooi programma worden samengesteld. Ook al hergebruiken we veel materialen, er is geld nodig voor het neerzetten van een festival.

Ook VSBfonds sluit aan!

Ook het VSB Fonds waardeert het samen bouwen en de mogelijkheid die we creëren om mee te doen. VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’. Laat dat nou net zijn wat wij hard willen maken. En daarom en dankzij deze fondsen blijft eFFect gratis, zodat iedereen mee kan doen!