eFFect Festival Den Bosch

Je hebt meer eFFect dan je denkt!

eFFect is een platform voor mensen en initiatieven die een positief effect willen hebben op zichzelf, hun omgeving en de toekomst. Dat doen ze door iets aan te pakken dat onze wereld mooier, socialer en duurzamer maakt. Dat kunnen grote acties zijn, maar ook hele kleine. In principe hebben we dan ook allemaal effect, alleen hebben we dat niet altijd door. Daarom organiseren we nou juist het eFFect festival; om elkaar te versterken door te ontmoeten en verbinden en om dàt zichtbaar te maken: je hebt meer eFFect dan je denkt!

Vrijwilliger worden bij het festival

eFFect Festival valt of staat bij de inzet van vrijwilligers; in onze ogen daarom superhelden! De intieme open sfeer is mede te danken aan het grote aantal vrijwilligers dat het festival draaiende houdt. Het is fantastisch leuk om bij de familie te horen. Een strak georganiseerde, maar zeer sociale vrijwilligerscoördinator zal zich over iedereen ontfermen en ervoor zorgen dat je met plezier werkt. We vinden het belangrijk dat je iets doet waar je goed in bent, iets wat je wil leren en waar je blij van wordt! Heb je zin in een onvergetelijke ervaring? Je bent van harte welkom vóór, tijdens of na het festival. 

Ik geef me op!

Meebouwen aan een duurzaam terrein

Wil je voorafgaand aan het eFFect al meedoen? Goed nieuws, want dat kan! Er zijn verschillende bouwdagen om lekker aan de slag te gaan. Samen bouwen we het festivalterrein op. Tijdens een bouwdag werk je aan super gave en leerzame bouwprojecten van leem, afvalhout of wilgentakken. Zoals een leemhut, amfitheater, natuurtoilet of veldkeuken. Daarnaast kan je op het terrein bijdragen aan bijvoorbeeld de permacultuurtuin of decoratie. Klinkt dat te heftig? Je bent ook welkom om mee te helpen met niet fysieke taken. 
Elke eerste zaterdag van de maand zijn er van 10 uur tot 16 uur bouwdagen geweest in aanloop naar het festival. Zodra er weer bouwdagen bekend zijn, vermelden we dat hier.
Of klik op de button en meld je aan met een mailtje naar meedoen@effectfestival.nl.

Ik bouw mee!

Presenteren op de markt

Tijdens eFFect festival bieden we een podium aan duurzame initiatieven uit de regio, sociale projecten, makers van handgemaakte streekproducten, kunstenaars en ambachtslieden. Samen bouwen we een wervelende interactieve markt vol inspirerende verhalen en workshops. Heb je een nieuw idee, bestaand initiatief, netwerk of bedrijf dat je wil presenteren aan een breed publiek? Meld je aan via onderstaande knop:

Ik meld me aan!

Optreden tijdens het festival

Naast de prikkelende artiesten en kunstenaars die we uitnodigen om het publiek te verrassen, geven we ook breed podium aan lokale talenten, jonge makers, amateurkunstenaars en verenigingen. Wil jij zelf of met je club op komen treden? Aarzel niet om je aan te melden. Er zijn ook mogelijkheden om mee te doen in verschillende projecten die zich door het jaar heen ontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld samen met de Aleph aan een community art project. Mail bij interesse even naar programma@effectfestival.nl wat je te bieden hebt!

Samenwerken

Het grootste eFFect hebben we samen met allerlei culturele, maatschappelijke en groene partners. We werken samen aan projecten en programma's die deelnemers, vrijwilligers of bezoekers ondersteunen in het hebben van effect. Dat kan op het gebied van educatie, begeleiding en coaching. Maar ook maken we graag gebruik van hun afval, materialen, mankracht, netwerk en expertise. Wilt u graag samen werken aan een betere wereld? Neem contact op via stichting.effect@gmail.com

Sponsor worden

eFFect biedt bedrijven een unieke kans om in contact te komen met de makers van de toekomst en met een nieuw ge─źnteresseerd publiek. Wilt uw bedrijf ook eFFect hebben op een betere toekomst? Dan kunt u als sponsor inhoudelijk of enkel financieel een bijdrage leveren. Wij bieden daarvoor verschillende mogelijkheden en bekijken altijd op maat hoe we een vruchtbare samenwerking kunnen aangaan. 

Sponsors

 • Brouwerij d'n Draok
 • Attak
 • SPS
 • FSS
 • Rakata
 • stickers.nl
 • Copyshop Den Bosch
 • Orimpex
 • Sign, the brand company
 • GWS
 • Stagelight

>DEEL JOUW EFFECT<