http://www.effectfestival.nl/uploads/images/header/locatie.jpg eFFect Festival visual

Jeugdzorgboerdrij De Locatie is een bijzondere plek voor eFFectieve jeugdzorg en tegelijkertijd ook de locatie van het festival. Het 4 hectare grote terrein is een prachtig landschap dat perfect geschikt is voor een sfeervol feest, met veel mogelijkheden en ruimte voor een festivalcamping.

eFFectieve Jeugdzorg

De Locatie verleent op een bijzondere manier zorg aan uit huis geplaatste jongeren en jongeren met psycho-sociale stoornissen. De hulpverlening is gebaseerd op contextuele hulpverlening: De concrete ervaringen en de reflectie die jongeren meekrijgen bij het werken op het land en het zorgen voor de dieren, leiden tot nieuwe leerprocessen waardoor de jongeren en hun ouders autonomie verwerven en een nieuw toekomstperspectief krijgen. Ook heeft de Locatie een eigen groentewinkel en een camping genaamd FF-r-uit, en kun je er terecht voor bijzondere teambuildings, workshops en buitensportactiviteiten.

De jeugdzorgboerderij wil met eFFect Festival hun diensten op de kaart zetten, omdat deze op het spel staan door de 'transitie jeugdzorg' die gaande is. Het festival is daarom tegelijkertijd een benefiet met hopelijk eFFect op een duurzame toekomst, maar ook een cadeautje terug aan de omgeving en jongeren in het bijzonder!

Lees meer over De Locatie op www.delocatie.nl